Ірина Білик поділилася знімком з дітьми

Відома українська співачка Ірина Білик показала своїх синів - 20-річного старшого Гліба і 5-річного Табриза. Співачка з дітьми знімалися для обкладинки глянцевого журналу. Сімейне фото Ірина виклала в сторіс Instagram.

Ірина Білик. Фото: скріншот YouTube-відео
Ірина Білик. Фото: скріншот YouTube-відео

Особисте життя співачки завжди була бурхливим, багато українців пам'ятають, як на шоу "Танці з зірками" в Ірини зав'язався роман з танцюристом Дмитром Дікусаром. Також співачка зустрічалася і з Дмитром Коляденком.

А останнім її чоловіком став російський фотограф Аслан Ахмадов, який робив знімки актриси Людмили Гурченко. Саме від нього співачка народила сина Табриза.

Однак, нещодавно Ірина в інтерв'ю зі сльозами на очах зізналася, що і ці відносини зазнали фіаско.

Співачка розповіла, що давно не бачилася з чоловіком, він живе в Москві, а вона з сином - в Києві. Раніше чоловік приїжджав до них, але як почалася пандемія коронавірусної інфекції, вони не бачилися.

За її зізнанням, чоловік пояснював, що йому складно буде дістатися в Україну. Але терпець Ірини урвався, і нещодавно вона прийняла рішення подати на розлучення. При цьому, співачка зі сльозами на очах зізналася, що Аслан говорив їй, що любить і хоче зберегти сім'ю.

Але Ірина сама стала ініціатором розлучення. Все ж в Ірини є надійне чоловіче плече - старший син Гліб. На фото, призначеному для обкладинки глянцевого журналу Ірина мало не вперше показала своє фото з дітьми. До речі, журнал про виховання дітей, тому шанувальникам буде цікаво почитати статтю про співачку.

На фото Табриз сидить на колінах у Гліба, хлопчики співачки одягнені в схожі вбрання. Ірина ж стоїть позаду, обіймаючи дітей. Ірина не раз писала, що для неї діти - найголовніше багатство і на милому сімейному знімку видно зв'язок мами з дітьми.

Ірина Білик. Фото: Instagram

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Володимир Зеленський прийшов на ювілейний концерт Ірини Білик з букетом квітів і подарунком і зізнався співачці в коханні.

Також ми писали, що Аліна Гросу анонсувала свій концерт і пообіцяла шанувальникам багато сюрпризів. Ірина Білик вважається її "хрещеною", адже саме завдяки їй Аліна з'явилася на українській естраді ще дівчатком.

Нагадуємо, що Оля Полякова похвалилася дочками в стильних сукнях, але отримала шквал критики.