Знаменитість показала, як їй вдається тримати себе в шикарній формі

Відома телеведуча Леся Никитюк підкорила публіку гарячим відео з тренажерного залу. Як виявилося перед тим, як похвалитися своїм шикарним тілом, красуні доводиться гарненько попітніти на силових тренуваннях разом з тренером. Яскраве відео знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Леся Нікітюк. Фото: скріншот Youtube-відео

Зовсім недавно гаряча блондинка Леся Никитюк після виснажливих зйомок, вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину. Попри те, що телеведуча не так давно повернулася з незабутнього дівич-вечора, довго нудьгувати вдома їй не захотілося.

На своїй сторінці в соцмережі Леся Іванівна активно ділиться яскравими курортними фото, на яких позує в найгарячіших нарядах. Оскільки в Туреччині вже почався жаркий сезон, дівчині доводиться позувати з мінімальною кількістю одягу. Красуня, як завжди, взяла з собою повну валізу різних купальників, в яких може продемонструвати всю красу своєї фігури.

Оцінивши шикарні знімки улюблениці, шанувальники не могли не помітити, що на цю мить Леся перебуває в ідеальній формі. У будь-якому образі телеведуча може похвалитися стрункими ніжками, пружним "горішком" і підтягнутим пресом. Однак, щоб домогтися такого шикарного тіла, Лесі доводитися багато тренуватися в залі.

Знімок з тренування. Фото: скріншот з Insta-stories

У своїх коротеньких історіях дівчина опублікувала відео з виснажливого ​​тренування. Як справжня спортсменка, Леся обрала для залу обтягуючі лосини та маленький топ, який ідеально підкреслив точену фігуру блондинки. Дівчина поділилася з аудиторією найефективнішими вправами, за допомогою яких можна домогтися такого фантастичного результату. Тому повторивши за Лесею, кожна прихильниця зможе наблизитися до бажаної фігурі.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що спекотна блондинка Леся Никитюк влаштувала гарячі танці в басейні.

Також портал Стіна повідомляв, що Тіна Кароль похвалилася шикарними знімками з нової фотосесії.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Настя Каменських розбурхала публіку, опублікувавши гаряче фото, на якому позує в ефектному вбранні.