Мішина і Еллерт вперше пояснили, що відбувається між ними останнім часом

Не так давно пара шоу «Холостячка» змусила шанувальників понервувати. Справа в тому, що закохані актриса Ксенія Мішина і гуморист Олександр Еллерт несподівано відписалися один від одного в соціальних мережах. Це призвело до того, що передплатники вже думали про їх розставання. Однак на пост-шоу «Холостячки» молоді люди розповіли всю правду, передає інформаційний портал РБК-Україна.

Ксенія Мішина и Олександр Еллерт. Фото: YouTube, скрін
Ксенія Мішина и Олександр Еллерт. Фото: YouTube, скрін

Ксенія Мішина зазначила, що не вважає за потрібне виносити на публіку кожне розбіжність. Звичайно, не заперечує актриса, у них бувають суперечки з Олександром, як і в стосунках у кожної пари. Проте закохані успішно все долають. Наприклад, під час сварки, як каже «холостячка», вони в діалозі обов'язково повинні звертатися «улюблений» або «кохана». Ксенія відзначає, що всього лише одне слово здатне зменшити напругу.

Еллерт же підкреслив, що іноді можуть доставляти незручності графіки роботи. Наприклад, траплялося, що весь тиждень його кохана приходила зі зйомок тільки в 5 ранку, а йому вже в 9 потрібно бути на роботі. Однак, зазначив молодий чоловік, вони вже навчилися справлятися і з цим нюансом. Єдине питання - «хто ж буде перепарковувати машину?», жартує Олександр.

При цьому в стосунках пари збереглася романтика. Наприклад, розповіла актриса, коли вона поверталася з Хорватії, де знімалася в серіалі, на неї чекав сюрприз. Еллерт зустрів її з саксофоністом прямо в аеропорту. В результаті вони танцювали і насолоджувалися компанією один одного. Нової «холостячки», співачці Златі Огневич, Ксенія порадила нікого не слухати, і робити вибір тільки серцем.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українська співачка Ірина Федишин показала шанувальникам несподіваний образ. Артистка позувала перед камерою в облягаючому напівпрозорому костюмі.

Також повідомлялося, що відома співачка Лоліта Мілявська показала струнку фігуру в купальнику. Шанувальники обсипають артистку компліментами.

Крім того, співачка Надя Дорофєєва прокоментувала розлучення Позитиву (Олексій Завгородній) з його дружиною Ганною. За словами артистки, їм було дуже важко.