Меган Маркл, дружина принца Гаррі, народила другу дитину, дівчинка з'явилася на світ 4 червня

Довгоочікувана друга дитина Меган Маркл герцогині Сасекської і принца Гарр з'явилася на світ 4 червня в Каліфорнії у лікарні Санта Барбари. Про це йдеться на сайті пари Archewell Foundation.

Меган Маркл та прину Гаррі. Фото: скріншот Youtube
Меган Маркл та прину Гаррі. Фото: скріншот Youtube

У повідомленні сказано, що дівчинка народилася здоровою, вагою 3,4 кг. Свою дочку назвали на честь двох найвідоміших жінок королівства Лілібет "Лілі" Діана Маунтбеттен-Віндзор. Відомо, що і дитина і мама здорові і вже перебувають вдома.

Перше ім'я, дочка Меган і Гаррі, отримала у спадок від прабабусі, королеви Єлизавети ІІ, яку називають Лілібет, а друге в честь бабусі, принцеси Діани, яка загинула в автомобільній аварії.

У пари є дворічний син Арчі. Вони подякували всім за теплі побажання і молитви, оскільки вони насолоджуються цим особливим часом всією сім'єю, - сказано в повідомленні.

Лілібет займає восьме місце в лінії престолонаступництва. У дітей Гаррі і Меган немає титулів на кшталт "принц" або "принцеса", тому що тільки онуки монарха мають ці титули, хоча королева Єлизавета зробила виняток для дітей Вільяма, оскільки вони знаходяться в прямій лінії успадкування.

Брат Гаррі, принц Вільям, і невістка Кетрін приєдналися до поздоровлень громадськості, і 6 червня заявили, що раді чути щасливу новину про народження малятка Лілі. Батько Гаррі, принц Чарльз, виступив з аналогічною заявою, сказавши, що він бажає всім удачі в це особливий час.

Нагадаємо, Гаррі і Меган з січня 2020 року оголосили, що відмовляються від королівських обов'язків. Вони переїхали в США, де і народилася новонароджена дівчинка. У гучному інтерв'ю Опрі Уїнфрі пара докладно розповіла про деякі розбіжності з королівською родиною, в тому числі про те, як під час вагітності Арчі велися розмови про те, наскільки темним буде його колір шкіри.

Як писав портал Стіна, стало відомо, що Кейт Мідлтон і принц Вільям володіють таємницею резиденцією.

Раніше Стіна інформувала, що в Букінгемському палаці розповіли, які наслідки чекають Меган Маркл і принца Гаррі за інтерв'ю Опрі.

Нагадаємо, Принц Вільям і Кейт Мідлтон запустили власний Youtube-канал.