У газопостачальній компанії пояснили, як оплачувати "блакитне паливо" при зміні власника нерухомості

Представники "Нафтогазу", на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook, розповіли, коли можна перейти до нового постачальника, якщо права на придбану власність ще не оформлені належним чином.

Газовый счетчик. Фото: скриншот YouTube-видео.
Газовый счетчик. Фото: скриншот YouTube-видео.

Зокрема, одна з користувачок соцмережі задала питання про те, коли з'явиться можливість перейти до "Нафтогазу", якщо нерухомість тільки куплена, але в документах ще не вказані нові власники. Представники компанії уточнили, чи були попередні власники будинку клієнтами "Нафтогазу", але виявилося, що люди користувалися послугами іншої газопостачальної компанії.

В цьому випадку новим господарям потрібно дочекатися повного переоформлення документів, щоб стати повноцінними власниками нерухомості або отримати довідку від нотаріуса, і тільки після цього можна буде змінити постачальника газу. При цьому, до зміни газопостачальної компанії, оплачувати поставляється "блакитне паливо" необхідно тієї компанії, до якої були приєднані попередні власники будинку.

Сообщение "Нафтогаза". Фото: скриншот facebook.com/NaftogazGasSupply/
Сообщение "Нафтогаза". Фото: скриншот facebook.com/NaftogazGasSupply/

Варто нагадати, що "Нафтогаз" дозволяє громадянам України платити за енергоносій або підключатися через логістичну компанію "Нова Пошта", з використанням нового сервісу "NovaPay". Колаборація цих двох компаній може бути корисною, як для нових клієнтів, які тільки вирішили змінити постачальника газу, так і тим, хто звик платити за послуги онлайн.

Відзначимо, що українці вже ознайомилися з червневими цінами на газ, опублікованими усіма постачальниками - газопостачальні компанії надали місячні тарифи на газ для побутових споживачів, і, відповідно до цієї інформацією, вартість одного кубометра "блакитного палива" коливається в діапазоні від 7,18 гривні до 13,5 гривні.

До слова, раніше "Стіна" розповідала про те, що в компанії "Нафтогаз" роз'яснили про нові можливості підключення.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що в Україні може різко зрости тариф на електроенергію.

А до цього ми писали про те, як збільшити пенсію з мінімальної до середнього розміру.