У принца Гаррі і Меган Маркл народилася друга дитина

Така інформація з'явилася на офіційному порталі організації герцогів Сассекському. Відомо, що пара назвала свою дитину на честь принцеси Діани і королеви Єлизавети. Стало відомо, як саме назвали дівчинку.

Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: YouTube, скрін
Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: YouTube, скрін

Відзначається, що принц Гаррі та Меган Маркл стали батьками вдруге 4 червня. Дочка вони назвали Лілібет «Лілі» Діана Маунтбеттен-Віндзор. Лілібет - це прізвисько королеви Єлизавети. Так її називали з самого дитинства в колі сім'ї. Саме так же звертався до неї покійний чоловік, принц Філіп. Діана - ім'я матері принца Гаррі та його брата Вільяма.

Варто звернути увагу на прізвище Маунтбеттен-Віндзор. Річ у тому, що Маунтбеттен - це прізвище принца Філіпа. Примітно, що сам принц не міг давати своє прізвище дітям, через те, що він був чоловіком правлячого монарха, Єлизавети. Однак принц Гаррі і Меган Маркл дали це прізвище і дворічному принцу Арчі і своєї новонародженої дочки. Таким чином, можна вважати, що вони за фактом продовжили лінію померлого в цьому році дідуся Гаррі.

Нагадаємо, що зараз принц Гаррі та Меган Маркл живуть в Сполучених Штатах Америки. Тільки в цьому році вони офіційно відмовилися від королівських обов'язків і вийшли з монаршої родини. У своїх інтерв'ю герцогиня Сассекському говорила про те, що члени монаршої сім'ї під час першої її вагітності навіть цікавилися, який буде колір шкіри у малюка. Прояв расизму і багато інші неприємні моменти сильно тиснули на дівчину. В результаті пара вирішила жити самостійним життям.

Відомо, що королева Єлизавета не так давно була пов'язана з відео-зв'язку з герцогами. Так, вона побачила свого онука Арчі. Однак про те, чи спілкуються принц Гаррі з принцом Вільямом поки що невідомо.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в мережі з'явилися фото маєтків британської королівської сім'ї. Стало відомо, як живуть герцоги і герцогині.

Також повідомлялося, що принц Вільям і Кейт Міддлтон запустили свій YouTube-канал. Стало відомо, що будуть публікувати там герцоги.

Крім того, в Букінгемському палаці розповіли, які наслідки можуть бути після скандального інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі журналістці Опрі Уїнфрі.