Рятувальникам вдалося впоратися з вогнем в найкоротші терміни

Надзвичайні події в Україні - не рідкість, і мало не кожен день рятувальники стикаються з черговими викликами. Причин може бути безліч - починаючи від стихії, що розбушувалася, і закінчуючи необережним поводженням з вогнем. Однією з останніх сталася пожежа в одному з гуртожитків Одеси, про що йдеться в повідомленні на офіційній сторінці ГосЧС.

Спасатели. Фото: скриншот YouTube-видео
Спасатели. Фото: скриншот YouTube-видео

За інформацією рятувальників, в ніч на неділю, 6 червня надійшло повідомленні про те, що в будівлі гуртожитку державного університету, розташованого по вулиці Маршала Руденко сталася пожежа. Зокрема, полум'я розбушувалося на третьому поверсі 5-поверхового будинку.

До того моменту, поки на місце події прибули співробітники ГосЧС, адміністрація установи своїми силами евакуювала 106 осіб. В ході гасіння з четвертого поверху був врятований студент, а ще один був госпіталізований в стані середньої тяжкості з діагнозом: "отруєння продуктами горіння та опіки верхніх дихальних шляхів".

У своєму повідомленні рятувальники підкреслили, що не допустили поширення пожежі по інших приміщеннях гуртожитку, і після отримання повідомлення в 00:52, вже о 01:28 вогонь було локалізовано, а о 01:40 - повністю ліквідовано. Для боротьби із загорянням було залучено 57 фахівців і 11 одиниць пожежної техніки. В цей час експерти займаються встановленням причини виникнення пожежі та підрахунком завданих збитків.

Раніше ми писали, що недавно в Києві сталася пожежа головного "Епіцентру" країни. Рятувальники розповідають, що в десятиповерховому адміністративній будівлі "Епіцентру", розташованому на Берковецькому у Святошинському районі столиці, сталося загоряння.

На місце пожежі вирушили спочатку вісім машин, а після довелося приїхати ще двом одиницям пожежної техніки ГосЧС. Над гасінням пожежі працювали 40 рятувальників.

Як писав портал Стіна, в столичному метро чоловік впав під колеса поїзда, рятувальники вибились з сил, рятуючи людину.

Раніше Стіна інформувала, що в МВС України повідомляли, що на дорогах буде встановлено додаткову кількість камер відеоспостереження за порядком на дорогах країни.

Нагадаємо, в Києві стався порив магістралі подачі гарячої води, в результаті стався розрив асфальтного покриття.