Філіп Кіркоров з'явився на публіці в весільному костюмі з молодим чоловіком

Філіп Кіркоров, який величає себе королем поп-музики, з'явився на публічному заході в супроводі молодого чоловіка на білому лімузині в білосніжному весільному вбранні. Відео дійства Кіркоров розмістив на своїй Instagram - сторінці.

Філіп Кіркоров. Фото: скріншот Instgaram
Філіп Кіркоров. Фото: скріншот Instgaram

На відео розміщені кадри вручення премії "Муз-ТВ", Кіркоров прибув на свято з відомим блогером Давоюй (справжнє ім'я Давид Манукян), який був у чорному фраку. Оточували артистів напівроздягнені чоловіки з червоною трояндою в руці.

Кіркоров і Дава. Фото: скріншот Instagram

Знаменитості йшли по червоній доріжці під руку, а публіка супроводжувала хід бурхливими криками "гірко".

Кіркоров і Дава. Фото: скріншот Instagram

У своєму описі Кіркоров написав, якими емодзі бачить вручення премії: "Якби Премія складалася з емодзі, то вона виглядає так: 🥀🌟🤬🧨👯♂️👑🎶💍💣🕸🦄🍽🎰🎯💎💞♾🔞🔋🚀💥", - написав співак.

Не всім шанувальникам сподобалося побачене, багато хто розчаровано вигукували в коментарях, висловлюючи невдоволення, інші навпаки, вважали жарт доречним. А Пугачова, яка вже не бере участі в подібних заходах напевно позаздрила Кіркорову.

Кіркоров і Дава. Фото: скріншот Instagram

"Я правильно зрозуміла, що це прикрашений квітами весільний автомобіль і наречена в білому і наречений у смокінгу? 😖 жеееесть", "Весілля в Вегасі?", "Нарешті знайшли свою половину. Будьте щасливі", "Ось цей смайлик забули 🐓" , "Хіба в Росії не заборонена пропаганда🌈?" - відзначили користувачі.

Деякі шанувальники стали захищати артистів, заявивши, що у Дави скоро вийде кліп. У пісні співається про дівчину, яку молодий виконавець порівнює з трояндою. Пісня називається "Почати з нуля". Однак, обурені користувачі відзначили, що "троянду" як символ дівчини, на заході тримали безліч чоловіків, а "дівчину" в цьому пафосі "зіграв" Філіп Кіркоров.

В ЗМІ також охрестили зірок "новою парою"

Як писав портал Стіна, в Мережі показали, як Кіркоров заспівав для танцюючих Пугачової і Галкіна.

Раніше Стіна інформувала, що домробітниця Пугачової "пролила світло" на розлучення Пугачової і Кіркорова.

Нагадаємо, Пугачова в чорному плащі прогулялася по головних вулицях Москви.