Красуня в черговий раз вразила фанатів сміливим образом

Популярна українська співачка, актриса, телеведуча і просто красива дівчина Даша Астаф'єва веде активне життя в соціальних мережах, куди регулярно публікує свіжі фото і відео, чим непомірно радує багатотисячну армію своїх шанувальників. Знаменитість збирає масу захоплених коментарів і гори "лайків", демонструючи чудову фігуру, а кожен з чоловіків потай мріяв би опинитися поруч з нею. Але одна з останніх публікацій приголомшила навіть бувалих шанувальників красуні, оскільки на фото на сторінці Даші в соціальній мережі Instagram вона позувала повністю голою.

Даша Астафьева. Фото: скриншот YouTube-видео
Даша Астафьева. Фото: скриншот YouTube-видео

Чорно-білий знімок привернув до себе чималу увагу підписників знаменитості, що не дивно, адже на цей раз вона вирішила обійтися без одягу. Раніше вона викладала сміливі знімки в мізерних нарядах, але тепер Астаф'єва вирішила піти ще далі та оголитися повністю, правда зробила вона це в цікавій манері.

На фото зображено її відображення в дзеркалі, яке пішло тріщинами, де можна розгледіти Дашу в повний зріст. Її волосся розпущене і вільно падають на спину, а руками вона вперлася в боки. Всупереч тому, що одяг на ній відсутній, красуня вирішила все ж трохи поберегти нерви прихильникам і злегка розмила знімок - на ньому явно видно обриси постаті дівчини, але розглянути все в подробицях не вдасться. Проте, здоровенні "пампушки" співачки в кадрі видно абсолютно чітко.

Не дивно, що шанувальникам Астаф'євої припала до душі її публікація, яка за лічені години зібрала тисячі "лайків" і захоплених коментарів. Всі навперебій захоплювалися красою дівчини і її сміливим знімком, залишивши під ним масу теплих слів і побажань.

Раніше Стіна писала, що відома співачка Настя Каменських вразила своїх шанувальників цікавим відео, на якому була сама, а разом зі своїм чоловіком Потапом.

Також Стіна повідомляла, що українська співачка Тіна Кароль зачарувала шанувальників ефектним знімком, на якому була зображена в дуже цікавій позі.

Крім того, Стіна розповідала, що знаменита співачка Ані Лорак буквально розбурхала фантазію фанатів черговим відвертим знімком.