Співачка Алла Пугачова здивувала стильним чином

Відома артистка вже давно не веде активну гастрольну діяльність, однак нерідко з'являється на публіці, що радує її відданих шанувальників. При цьому в 72 роки співачка продовжує експериментувати з образами. Цього разу на фан-сторінці Примадонни з'явилися несподівані кадри.

Алла Пугачова. Фото: YouTube, скрін
Алла Пугачова. Фото: YouTube, скрін

Тут видно, що Алла Пугачова позує на червоній доріжці музичної премії. При цьому вона вибрала дуже сміливий і молодіжний образ. Примадонна позує перед камерами в облягаючих шкіряних штанях, які підкреслюють її стрункі ноги. Доповнила свій стиль 72-річна співачка модною футболкою, подовженим жакетом і туфлями на високих підборах. Виглядає в такому образі Примадонна максимально незвично для своїх фанатів.

Однак і фірмові риси в її стилі тут помітні - наприклад, пишна укладка і яскраві руде волосся. Саме з такою зачіскою багато років артистка виходила на сцену. Правда, цього разу вона вирішила Доповнити зачіску стильною чорною пов'язкою-обідком. На знімках, зроблених ззаду, можна побачити, як саме співачка зробила собі зачіску, яка ідеально підійшла під її стильний наряд.

До слова, цього разу на публіці вона з'явилася без чоловіка, гуморист Максим Галкін. Однак і без супроводжуючого Примадонна не залишилася: на відео з музичної премії видно, що відкриває двері її авто співак Олександр Буйнов. Цікаво, що колеги спілкуються Не тільки на таких концертах або публічних виходах: Олександр частий гість артистки, вони дружать багато років. Тут помітно, наскільки галантно співак поводиться з Аллою Борисівною.

Алла Пугачова. Фото: Instagram

Алла Пугачова. Фото: Instagram

Алла Пугачова та Олександр Буйнов. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав в тому, що в мережі з'явилися архівні знімки Потапа і Насті Каменських. Тепер шанувальники побачили, як відома пара виглядала багато років назад.

Також повідомлялося, що популярна співачка Ірина Федишин показала шанувальникам струнку фігуру в спокусливому вбранні. Фанати не можуть відвести погляди.

Крім того, 56-річна співачка Асія Ахат зачарувала шанувальників знімки з відпочинку. У кадрі артистка позує в купальнику і демонструє струнку фігуру.