Державна залізнична компанія оптимізувала графіки руху пасажирських поїздів

Про те, що таким чином "Укрзалізниця" намагається заощадити своїм клієнтам час поїздки, і які саме пасажирські поїзди вже торкнувся цей процес, пише пресслужба компанії.

"Укрзализныця". Фото: скриншот YouTube-видео.
"Укрзализныця". Фото: скриншот YouTube-видео.

Зокрема, поліпшили графіки потягів на маршрутах з Києва до Рахова, з Києва до Маріуполя, з Костянтинівки до Харкова і з Харкова в Дніпро. Імовірно, що подібними діями "Укрзалізниця" заощадила пасажирам близько 100 000 годин в дорозі, що в грошовому еквіваленті становить 7,7 мільйона гривень. На наступному етапі, оптимізовані будуть маршрути з Ужгорода в Лисичанськ, з Солотвино до Києва, з Маріуполя до Львова, з Києва до Бердянська, і зі Львова в Новоолексіївку і Бердянськ.

Також, змінили графік "Прикарпатського експреса": тепер можливі зупинки та пересадки в Ужгороді. Наприклад, з 4 червня графік і маршрут цього пасажирського складу став зручнішим: можна здійснювати пересадки при проходженні з Івано-Франківська до Стрия та Ужгорода, і у зворотному напрямку. Таким чином, високоякісне пасажирське сполучення отримають клієнти "Укрзалізниці" на станціях Сколе, Тухля, Славське, Лавочне, Мукачево, Опорець, Воловець, Свалява, Карпати та Батьово.

"Укрзализныця". Фото: скрин youtube
"Укрзализныця". Фото: скрин youtube

Також, склад №807 / 808 Ківерці - Івано-Франківськ здійснює відряджання з міста Івано-Франківськ о 3 годині 20 хвилин дня, а прибуття на станцію Стрий очікується о 5 годині 48 хвилин вечора. Передбачена можливість пересадки на регіональний поїзд №829 / 830 зі Львова до Ужгорода, який відправляється зі станції Стрий о 5 годині 58 хвилин вечора, з прибуттям в Ужгород о 10 годині 22 хвилини вечора. У зворотному проходженні поїзд №829 / 830 зробить зупинку на станції Стрий о 9 годині 48 хвилин ранку, але пересадку до Івано-Франківська необхідно очікувати до 11 години 2 хвилин дня. Прибуття в Івано-Франківськ - о 1 годині 38 хвилин дня.

До слова, раніше "Стіна" розповідала про те, що "Нова Пошта" оновила правила і розширила можливості клієнтів.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що в Україні з'являться нові знаки: "Автозаправні / Електрозарядние станції" і таблички "Місце для зарядки електромобілів".

А до цього ми писали про те, що 5 червня, через проведення заходу "Всеукраїнський Велодень", в Києві обмежать рух транспорту через центральну частину міста, включаючи два мости.