Ірина Федишин похизувалася своїм великим досягненням

Популярна українська співачка поділилася зі своїми шанувальниками несподіваним знімком. У такій зоряній компанії Ірину Федишин ще не бачив ніхто. Забавним фото артистка поділилася на просторах своєї сторінки в соціальній мережі Instagram.

Ірина Федишин. Фото: скріншот Youtube-відео

Шанувальники Ірини Федишин обожнюють творчість своєї улюблениці за те, що всі її пісні пронизані глибоким змістом. У кожен свій трек талановита виконавиця і водночас автор, намагається вкласти всі емоції, почуття і переживання. Слухачі звичайно ж помічають таку щирість, тому не залишають новинки музиканта без уваги.

Нещодавно Ірина випустила нову пісню, яку заспівала не сама, а разом зі своїми маленькими синочками, Юрчиком і Олежиком. Спільний трек з дітками Федишин назвала "Братику". Співачка зізналася, що на створення цього музичного шедевра її з чоловіком надихнули саме синочки. Зоряна мама пишається своїми дітками, які вже в такому маленькому віці стали частинкою її творчості.

Нову пісню шанувальники зможуть почути у виконанні артистки вже на найближчих концертах, квитки на які вже майже розпродані. У багатьох українських містах фанати Ірини помічають яскраві афіші, які нагадують про важливу подію - концерт Федишин.

Афіші концертів. Фото: скріншот з Insta-stories

Сама артистка нещодавно помітила свій плакат з датами концерту в Житомирі, однак на стіні оголошень, компанію українській співачці склали такі зірки, як Олександр Малінін і група Руки Вверх. Співачка зізналася, що і сама не очікувала побачити свій портрет серед таких знаменитих музикантів, хіти яких знайомі кожному.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Ірина Федишин продемонстрували свої прекрасні форми у легкому вбранні.

Також портал Стіна повідомляв, що Тіна Кароль продемонструвала шикарні форми в ефектному наряді.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Настя Каменських зізналася, які тяжкі часи їй довелося пережити.