Настя Івлеева показала фігуру

Шанувальники не впізнали зірку шоу "Орел і решка" на новому фото. Справа не тільки в тому, що дівчина прикрила своє обличчя. Настя постала топлес, прикривши руками свої збільшені в розмірі молочні залози. Її "диньки" не вмістяться й у двох долоньках. Крім того, змінилася і її фігура. Під фото в Instagram шанувальники стали питати Настю, чи не вагітна вона.

Настя Івлеєва. Фото: скріншот YouTube-відео
Настя Івлеєва. Фото: скріншот YouTube-відео

Нещодавно на ТБ показали останню серію ювілейного, 10-го сезону шоу "Орел і решка". Ведучими тревел-шоу стало чимало відомих зірок.

Настя, мабуть, затрималася на цьому проєкті найдовше. Але в новому сезоні вона вже не з'явиться. Крім того, дівчина вела власне шоу на YouTube-канали та нещодавно повідомила, що нових випусків поки не буде.

Фанати, звичайно, розчаровані такою новиною і водночас заінтриговані, чим же буде займатися далі телеведуча.

Відомо, що дівчина вийшла заміж за співака ЕлДжея кілька років тому і після закриття проєкту з'явилися чутки про те, що пара на межі розлучення. Той факт, що Настя різко скоротила своє перебування в соціальних мережах теж насторожив фанатів.

Шанувальники навіть помітили, що у Насті та ЕлДжея пропали обручки. Невже, кохані вже не разом?

Але свіже фото, на якому з'явилася Настя, розбурхало підписників. Дівчина, яка завжди відрізнялася худорлявою статурою, похвалилася величезним бюстом.

Настя робить селфі біля дзеркала. Вона опустила плаття, під яким не наділа ліфчик. Свої молочні залози дівчина прикрила долонями. Але вони у неї стали настільки величезними, що ледь поміщаються в руках.

Крім того, форми дівчини теж округлилися, а від талії не залишилося і сліду. Хоча від спалаху камери на телефоні не видно обличчя дівчини, фанати відразу ж запідозрили зірку в вагітності.

Але також підписники висунули й інші припущення щодо змінених форм зірки. Наприклад, що Настя збільшила груди або після розставання з ЕлДжеем поправилася. Були й припущення, що так дівчина намагається привернути увагу чоловіка.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Настя Івлеєва недавно знялася для чоловічого журналу Playboy, фото обкладинки.

Також ми писали, що зірка "Орла і решки" Аліна Астровська в кухні влаштували гарячі танці, задерши футболку.

Нагадуємо, що Андрій Данилко поділився подробицями зйомок ювілейного випуску шоу "Орел і решка", де він з'явився в образі Вєрки Сердючки.