Державний банк додав ще одну зручну можливість у свій додаток

Про те, що в магазинах "JYSK", що продають товари для дому, тепер можна платити за покупки "обличчям", оскільки "Приват" поставив в цих торгових об'єктах спеціальні біометричні ПОС-термінали, з функцією "FacePay 24", в соціальній мережі Facebook інформує пресслужба "ПриватБанку".

Терминал "ПриватБанка". Фото: скриншот YouTube-видео.
Терминал "ПриватБанка". Фото: скриншот YouTube-видео.

Зокрема, щоб скористатися сервісом "оплата особою", потрібно встановити на ваш гаджет оновлене банківський додаток "Приват 24" і приєднати "FacePay 24". Після чого, послухатися поради програми, зробивши три "Селфі" знімка з різних ракурсів, прив'язавши до свого портрета обрану платіжну карту.

Щоб здійснювати оплату в ПОС-терміналах, необхідно після вказівки розміру суми на банківському пристрої прийняти "оплату особою", заглянути у фронтальну камеру ПОС-терміналу і натиснути "сплатити". Після того як ви підтвердите вчинення фінансової операції Пін-кодом вашої карти, покупка і стане оплаченої.

Відзначимо, що в технології "FacePay 24" використовується одна з найоптимальніших систем автоматичного розпізнавання осіб від "Amazon Rekognition", що забезпечує максимальну безпеку особистих даних клієнтів, включаючи фізичний і технічний контролі й шифрування інформації при передачі та зберіганні. "Оплата особою" поки доступна тільки в 75-ти магазинах "JYSK Ukraine".

Нагадаємо, що "Приват" нещодавно запропонував здійснювати грошові перерахування виключно за номером телефону - відправнику більше нема потреби знати номер платіжної картки одержувача, для того, щоб відправити кошти.

Щоб скористатися сервісом "Переказ коштів по телефону", потрібно оновити банківський додаток "Приват 24", вибрати картку і зайти в закладку "Платіжні налаштування", знову вибрати картку по дефолту, і клацнути на "Включити переклади по телефону".

До слова, раніше "Стіна" розповідала про те, що Національний банк України змінив правила проведення транзакцій з карту на карту.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що в Україні планують змінити правила щодо банківських вкладів.

А до цього ми писали про те, що в уряді хочуть продати державний "Ощадбанк", і вже готують відповідні закони.