Лобода продемонструвала чудові форми в ефектній сукні

Улюблениця мільйонів Світлана Лобода підкорила своїх шанувальників ефектними знімками в розкішному вбранні. Справжня поп-діва естради не перестає радувати публіку не тільки приголомшливими хітами та концертними шоу, а й блискучими знімками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Світлана Лобода. Фото: скріншот Youtube-відео

Зовсім недавно неповторна Світлана Лобода виступила перед публікою в рамках гучного концерту BIG LOVE SHOW. Ефектне шоу артистки вразило не тільки відданих слухачів, а й зоряних колег. Красуня Лобода постала на сцені в образі справжньої богині. Для свого яскравого виступу артистка вибрала запаморочливе боді, яке було розшите дорогоцінними каменями.

Щоб підкреслити свій ідеальний образ, Світлана вибрала високі ботфорти золотистого кольору та об'ємну білу шубу. В такому нереальному вбранні співачка була схожа на величну королеву, яка готова підкорити своєю харизмою цілий світ.

Завдяки своєму витонченому смаку в одязі Світлану можна назвати самою справжньою модницею. Так нещодавно артистка отримала шанс першої приміряти розкішну сукню від модного будинку Скіапареллі. Дівчина покрасувалась перед об'єктивом камери в обтягуючій чорній сукні, яка ідеально підкреслила струнку фігуру Лободи. Пікантності наряду додали дві металеві брошки, які розмістились на самих апетитних місцях жіночого тіла.

Попри стриманий крій сукні, за рахунок масивних аксесуарів образ вийшов досить зухвалим і яскравим. На всіх фото спекотна блондинка позує з вечірнім макіяжем, який виділив точені риси її обличчя. Своє волосся співачка вирішила трохи наїжачити, що додало ефекту навіженої. Шанувальники звичайно ж прийшли в захват від приголомшливих знімків своєї улюблениці, тому не пошкодували для Світлани своїх сердечок і захоплених коментарів.

Коментарі шанувальників. Фото: скріншот з Instagram

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Світлана Лобода зізналася шанувальниками в таємницях своєї родини.

Також портал Стіна повідомляв, що в Мережі з'явився літній знімок Тіни Кароль, на якому співачка позує в карколомному образі.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Ані Лорак вразила публіку в зухвалому вбранні справжньої рок-зірки.