Популярна співачка все частіше балує своїх численних шанувальників сміливими фото

Українська виконавиця Тіна Кароль користується величезною популярністю, яку їй забезпечив не тільки чудовий голос, але і видатна зовнішність. Шанувальники люблять співачку за її чуттєві пісні, але не з меншим інтересом стежать за знімками зірки в соціальних мережах. Нещодавно на одному з фан-акаунтів Тіни в Instagram виклали ефектний знімок Кароль, який привів у захват всю армію її шанувальників.

Тина Кароль. Фото: скриншот YouTube-видео
Тина Кароль. Фото: скриншот YouTube-видео

На знімку виконавиця позує, сидячи на підлозі на чорному тлі. Вона одягнена в атласне салатове плаття, яке тримається на двох тоненьких бретельках. Волосся красуні розпущене й вільно спадає по її плечах, а на обличчя нанесений макіяж природних відтінків.

Безумовно, представників чоловічої статі вразила відсутність білизни під платтям, тому гострі "вишеньки" так і норовили проткнути тонку тканину. Низ вбрання був високо задертий, оголивши стрункі й підтягнуті ноги Тіни Кароль, якими її фанати готові милуватися вічно, при цьому ніякого взуття на них немає.

Співачка сидить в розслабленій позі, її обличчя спокійне, а погляд спрямований прямо в камеру. Правою рукою вона тримає ліву за зап'ястя, а ліву ногу зігнула в коліні. Шанувальники прийшли в невимовний захват від чергового неймовірного знімку їх улюблениці, якими вона все частіше і частіше їх балує. У своїх коментарях вони буквально завалили красуню компліментами й теплими словами, захоплюючись її стрункою фігурою та апетитними формами.

Раннє інформаційний портал Стіна повідомляв, що поп-діва української естради Тіна Кароль блиснула пружними формами в пікантному вбранні. Шанувальники буди не в змозі відірвати погляд від великого розрізу в зоні декольте.

Також портал Стіна повідомляв, що Настя Каменських показала шанувальникам, як потрібно проводити незабутні вихідні зі своїми близькими.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що українська співачка Ірина Федишин у чулках та міні-шортиках розбурхала публіку запальними танцями біля траси.