Найближчим часом спекотної погоди в Україні чекати не слід

Синоптики розповіли, яка погода чекає на жителів України в п'ятницю, 4 червня. Згідно з прогнозом фахівців, над багатьма областями повисне циклон, який принесе дощі. Про це повідомляється на офіційному сайті Укргідрометцентру.

Погода в Україні. Фото: скріншот Youtube-відео

У п'ятницю, 4 червня, середня температура повітря удень коливатиметься в діапазоні від +18 до +22 градуси. Мінімальні показники на термометрах будуть спостерігати жителі східних регіонів, там прогнозується + 14 ... + 19 градуси. На територію Західної України нарешті прийде потепління і сонце прогріє повітря до +22.

Упродовж дня, жителі деяких регіонів спостерігатимуть посилення вітру, пориви якого можуть досягти до 12 метрів за секунду.

За словами синоптиків, дощі, 4 червня, очікуються в таких областях, як Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Донецька, Луганська, Полтавська та Херсонська. В інших регіонах переважатиме ясна погода з мінливою хмарністю.

Погода в Україні. Фото: скріншот з сайту meteo.gov.ua

У столиці України, в п'ятницю, денна температура повітря становитиме +17 ... + 20 градуси. А ось після заходу сонця, показники на термометрах знизяться до позначки + 10 ... + 12. Опадів ее передбачається. Найближчими днями мешканці Києва будуть спостерігати теплу погоду, однак не без дощів.

Зауважимо, що метеорологічне літо в Україні вже почалося. Однак фахівці відзначають, що ця весна була досить холодною, якщо порівнювати з попередніми роками.

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що спеціалісті спрогнозували, коли українцям чекати справжнього спекотного літа. Найближчим часом будемо спостерігати дощі та незначне тепло.

Також портал Стіна повідомляв, що стало відомо, що в червні жителів України очікує два тривалих уік-енди. Від роботи не встигнемо втомитися.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що синоптики спрогнозували погоду в Україні на перші дні літа. Стало відомо, які сюрпризи нам приготувала погода.