Лідер "Батьківщини" завжди в тренді сучасних зачісок

Юлія Тимошенко є одним із найбільш упізнаваних українських політиків, що не дивно, адже вона вже 24 роки обіймає крісло народного депутата. Вперше в парламент жінка увійшла в 1997 році та з того часу постійно радує українців стильними нарядами, які майстерно доповнює ефектним взуттям та аксесуарами. Як змінювалася Тимошенко протягом усієї своєї політичної кар'єри, розповів Обозреватель.

Юлия Тимошенко. Фото: скриншот YouTube-видео
Юлия Тимошенко. Фото: скриншот YouTube-видео

За словами стилістів, найкращі образи політика - жіночні, мінімалістичні й стримані. Тимошенко любить поєднувати різні стилі, проте експерти переконані, що краще за все вона буде виглядати, якщо вибере якийсь один.

Юлія Тимошенко. Фото: скріншот YouTube-відео

Довгий час лідер "Батьківщини" носила косу, проте зараз вона частенько радує своїх шанувальників різними зачісками - вона збирає волосся в пучок, накручує на плойку або ж просто ходить з розпущеним. Все це дає підстави стверджувати, що політик усіма силами намагається бути в тренді по зачісках.

Юлія Тимошенко. Фото: скріншот YouTube-відео

Варто нагадати, що Юлія Тимошенко - народний депутат України. Займала крісло прем'єр-міністра нашої держави в період з 4 лютого по 8 вересня 2005 року, а також з 18 грудня 2007 по 3 березня 2010 року. Віце-прем'єр-міністр країни з питань паливно-енергетичного комплексу.

Юлія Тимошенко. Фото: скріншот YouTube-відео

Нещодавно Юлія Тимошенко вирішила з'явитися перед своїми підписниками в Instagram у несподіваному образі, чим спантеличила своїх фанатів. Замість заплетеної коси, яку в пресі вже вважають "фішкою" політика, вона з'явилася в чорній хустці. Крім того, політик з'явилася і без макіяжу, що рідкість.

Вся річ у тому, що Юлія Володимирівна виставила знімок з пробіжки. Судячи з усього, фото було зроблено біля будинку, де вона живе. Політик позує стоячи в білих півоніях в чорному спортивному костюмі й бандані.

Як раніше писав портал Стіна, Тимошенко з'явилася у раді змінивши свій образ, прибрала кудрі та вбралася у строгий костюм.

Раніше Стіна інформувала, що у День вишиванки Юлія Тимошенко вбралася у шикарну вишиту сукню з широким подолом.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко наділа білий строгий костюм та вийшла до людей з плакатами.