Названо автомобілі, які будуть частими гостями на СТО

Фахівці створили список автомобілів, які нададуть безліч клопотів своїм власникам. Інформацією ділиться Whatcar.

Автомобиль. Фото: скриншот YouTube-видео
Автомобиль. Фото: скриншот YouTube-видео

Отже, перше місце по частим несправностям, займає Audi A6, 2011-2018 років випуску. У даній моделі величезна кількість поломок, починаючи з акумулятора і закінчуючи коробкою передач. Разом з тим власники зіткнулися з проблемами з боку кузова, двигуна, електрики, вихлопної системи й розважальною системою, в тому числі й навігацією. Відзначається, що близько 23% даних представників вийшли з ладу.

Друге місце фахівці віддали Seatу Alhambra. Даний представник може бути практичним і великим, але разом з тим дуже ненадійним. Власники повідомляють, що зіткнулися з поломками з боку акумулятора, кузова, гальм, двигуна і кондиціонера.

Третє місце займає Land Rover Discovery Sport 2014-2019 років випуску. Це величезний, але ненадійний позашляховик, з купою несправностей в кожній категорії. Відзначається, що близько 49% автомобілів перестали працювати.

Четвертня місце віддали Range Rover Sport. Таких представників з ладу вийшло близько 40%. Відзначалися проблеми з боку мотора, кузова, гальмів, підвіски й електрики.

Range Rover Sport. Фото: скриншот YouTube-видео

В середині рейтингу виявився Land Rover Discovery з 2015 року випуску і по сьогодні. У даного представника відзначалися поломки кузова, кондиціонера, коробки передач, зчеплення, електрики й були проблеми зі внутрішньою обробкою. Таких моделей з ладу вийшло 34%.

Шосте місце фахівці віддали Range Rover Velar з 2017 року випуску і по сьогодні. У даних представників відзначалися дрібні проблеми з електрикою, кондиціонером, гальмами і внутрішньою обробкою.

Сьоме місце почесно займає Porsche 718 Cayman. Власники даних моделей повідомляють про несправності з боку двигуна, кондиціонера, внутрішньої оббивки. Близько 25% даних авто вийшли з ладу.

Porsche 718 Cayman. Фото: скриншот YouTube-видео

На восьмому місці опинився дизельний Seat Leon. У даних представників зазначалося в чотири рази більше проблем, ніж у таких же, але бензинових. Майже 40% вийшли з ладу і можна з упевненістю сказати, що це не найнадійніший сімейний автомобіль.

На дев'яте місце фахівці «поставили» Range Rover Evoque випускаються в 2011-2019 роках. Його слабкі місця - це кузов, гальма, електрика, двигун і кондиціонер.

І останнє десяте місце в рейтингу займає Peugeot 308, у якого трапляються неполадки з електрикою, кузовом, підвіскою і внутрішньою обробкою.

Нещодавно Стіна розповідала, що власники автомобілів на іноземних номерах можуть в два кліка розрахувати вартість послуг.

Також Стіна повідомляла, що в Мережі показали унікальну модель автомобіля, який так і не побачив світ.

Ще Стіна писала, що фахівці назвали марки автомобілів, які можна купити менш ніж за три тисячі доларів.