Лікар-онколог вказав на реальні причини виникнення злоякісних пухлин

Про те, що додатковими факторами виникнення онкологічних захворювань можуть бути психологічне або фізичне виснаження організму людини, пише видання "НовиниЮ".

Рак. Фото: скриншот YouTube-видео.
Рак. Фото: скриншот YouTube-видео.

Зокрема, людині необхідний не тільки 8-годинний сон, але і регулярне харчування. Крім цього, потрібно підтримувати себе в хорошій фізичній формі, роблячи не менше 10 000 кроків щодня. Саме ці прості правила допоможуть організму відновитися. Також, бажано думати про роботу тільки під час роботи, залишивши вихідні для повного емоційного відпочинку, оскільки перебуваючи думками в трудовій діяльності, ви як і раніше не даєте організму шансу на спокій. Однак, якщо зайняти себе прибиранням будинку, це допоможе очистити не тільки приміщення, а й ваш психологічний стан.

Відзначимо, що і здорове харчування може знизити ризик появи онкологічних захворювань. Наприклад, просто додайте у свій раціон брюссельську, звичайну і цвітну капусту, броколі та часник. Часник особливо підійде для запобігання раку легенів, товстої кишки або шкіри, а в капусті містяться найпотужніші антиоксиданти, які не допускають появи злоякісних пухлин.

Эти продукты уберегут от онкологии. Фото: gymito.com
Эти продукты уберегут от онкологии. Фото: gymito.com

Крім того, розширте своє меню цілозерновими злаками - в них є рослинні волокна, антиоксиданти та фітоестрогени. Червоне вино, та й сам виноград, містять антиоксидант ресвератрол, що не дає порушити цілісність клітин. Віддавайте чорниці перевагу перед іншими ягодами, і зможете запобігти появі будь-яких видів раку. Лікопен, що міститься в томатах, корисний для профілактики раку легенів, шлунка, простати й молочних залоз, а зелений чай не допустить новоутворень в товстій кишці, грудей, простати та печінки.

До слова, раніше "Стіна" розповідала про те, що в деяких випадках варикоз призводить до тромбозу і навіть летального результату.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що співробітники Держпродспоживслужби знайшли курку польського виробника, яка була заражена сальмонелою.

А до цього ми писали про те, як швидко приготувати ідеальні панкейки.