Астрологи перерахували знаки Зодіаку, яким хронічно не щастить у житті

Тільки три представники зодіакального кола є фатальними невдахами, а все це тільки через те, що їх душевна організація дуже ніжна для цього недружнього світу, пише "DailyHoro".

Астрологический прогноз. Фото: скриншот YouTube-видео.
Астрологический прогноз. Фото: скриншот YouTube-видео.

Позицію лідера зайняли Риби, яким і самим відомо, що вони - нещасливі. Ймовірно це викликано тим, що представляють цей знак люди - інтроверти, глибоко занурені в себе, а їх нескінченний самоаналіз і прокрастинація, досить часто виливаються в брутальну самокритичність. Риби часто невпевнені в собі, і тому потребують компаньйона, який захоплювався б ними, підживлюючи їх внутрішній світ, і направляв думки в потрібне річище. Втім, знайти споріднену душу цього знаку практично неможливо - Риби не здатні мислити поверхнево і приземлено, що призводить до конфлікту інтересів і виборі пріоритетів при спілкуванні.

На другому місці - Раки. Через вроджене почуття прекрасного і підвищеної емоційності, у цього знака є психологічні проблеми, засновані на внутрішніх сумнівах і комплексах. Тільки Риби можуть нескінченно сумніватися в собі й своїх можливостях, роблячи поперемінно один крок вперед і відразу ж два назад. Попри те, що вони дуже поступливі, це не заважає бути їм і жахливими гордіями, що не дає вплинути на людей і робити щось, виходячи зі своїх інтересів.

Знаки Зодиака. Фото: скриншот YouTube
Знаки Зодиака. Фото: скриншот YouTube

На третьому місці розташувалися Діви - драматичні й знервовані, які не вміють розслабитися і відірватися від мирської суєти, які обожнюють покладати на себе непосильну відповідальність, і, в підсумку, прогинаються під непомірним тягарем. Однак, якби не складний характер, Діви з превеликим задоволенням поділилися б своїм тягарем з близькими. Але на жаль, цей знак Зодіаку краще буде вважати себе мучеником, безповоротно вибираючи роль жертви до кінця життєвого шляху.

До слова, раніше "Стіна" розповідала про те, що стало відомо, скільки вихідних випадає в Україні на червень 2021 року.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що Верховна Рада України зареєструвала проєкт закону, після прийняття якого, дубляж фільмів українською мовою стане не обов'язковим.

А до цього ми писали про те, скільки православних свят відзначатимуть українці в червні поточного року.