Ані Лорак розбурхала простори Інтернету гарячим знімком з відпочинку

Справжня діва естради Ані Лорак, вона ж Кароліна Куєк, підкорила публіку гарячим знімком. Красуня з ідеальною жіночою фігурою похвалилася яскравим купальником, в якому проведе свою відпустку на пляжі. Пікантне фото артистка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ані Лорак. Фото: скріншот Youtube-відео

Зовсім недавно приголомшлива Ані Лорак відправилася в довгоочікуваний тур, який отримав назву "The best". У зв'язку з тривалим карантином, співачка була змушена призупинити свою концертну діяльність, однак як справжній трудоголік Ані часу дарма не втрачала. Харизматична виконавиця підготувала для своїх відданих слухачів приголомшливу шоу програму, яка побудована на найкращих піснях артистки.

Лорак зізналася, що шалено сумувала за спілкуванням з публікою та атмосферою гастролей. Як не крути, але головне для успішного артиста - це чути бурхливі оплески глядачів в залі. Однак шанувальники співачки, які не зможуть потрапити на концерт своєї улюблениці, отримали можливість насолодитися приголомшливими знімками Ані.

Дивовижна Кароліна поділилася зі своєю аудиторією гарячим фото з пляжу. Виходячи з блакитного океану, співачка постала перед об'єктивом камери в карколомному купальнику з різних кольорів. Літній наряд ідеально підкреслив шикарні форми красуні, від яких просто не відірвати погляд.

А ось сама Лорак граціозно змахнула ручками, позуючи як справжня модель. Прихильники звичайно ж не змогли не відзначити чудову фігуру співачки, тому активно почали лайкати пікантний знімок з відпочинку і залишати захоплені коментарі.

Коментарі прихильників. Фото: скріншот з Instagram

Раніше інформаційний портал Стіна повідомляв, що Ані Лорак вразила публіку в зухвалому вбранні справжньої рок-зірки.

Також портал Стіна повідомляв, що в Мережі з'явився літній знімок Тіни Кароль, на якому співачка позує в карколомному образі.

Крім цього Стіна повідомляв про те, що Оля Полякова похвалилася пружними формами в тісному декольте.