Ані Лорак похвалилася в купальнику з "хижим" принтом

Популярна співачка Ані Лорак вирішила в черговий раз похвалитися своєю розкішною фігурою і виставила фото в бікіні леопардового принту. Фото співачка виставила в сторіс Instagram.

Ані Лорак. Фото: скріншот YouTube-відео
Ані Лорак. Фото: скріншот YouTube-відео

Ані вирішила нагадати своїм підписницям, що вже пора готуватися до купального сезону, адже на календарі початок літа.

Співачка стала обличчям модного бренду, що займається продажем купальників. Дивлячись на фото Ані цілком зрозуміло, чому саме її вибрали обличчям купальних костюмів для дівчат, адже у свої 42 роки співачка виглядає просто відмінно.

Правда, як і багато зірок, Ані теж не уникла долі підкоригувати свою зовнішність. Наприклад, вже давно помітно, що співачка зробила свої губи трохи пухлішими.

А ось в бікіні леопардового забарвлення впадає в око не тільки струнка постать Ані, але ще і її пишний бюст. Здається, що тільки лише недавно у співачки були "диньки", але вже помітні значні "кавуни". Співачка прийняла спокусливу позу біля пальми. Бікіні сів на її форми просто ідеально, а мотузочки підкреслили значний бюст.

Здається, що в Ані скоро буде бюст не менше, аніж в Ані Семенович. Не виключено, що обидві дівчини домоглися таких форм завдяки роботі пластичних хірургів.

До слова, на Ані купальник від італійського бренду Calzedonia. Судячи з усього, фото було зроблено не під час відпочинку, а для рекламної кампанії.

На сторінці Ані вже з'явилася в більш яскравому купальнику, що нагадує кольори веселки. Він підкреслив її апетитні форми, а мотузочок на талії ще й привертає увагу до кубиків преса зірки.

До слова, ціна за такий купальник цілком демократична - в районі 822 грн. Також співачка поділилася з підписницями радісною новиною, компанія розігрує безплатно купальник і Ані закликає своїх фанаток взяти участь в конкурсі.

Ані Лорак. Фото: сторіс Instagram

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Ані Лорак вбралася немов підліток і похвалилася витонченої фігуркою.

Також ми писали, що Ані Лорак привітала Настю Каменських з виходом нового альбому.

Нагадуємо, що з'явилися пікантні деталі роману Ані Лорак з українським футболістом Сергієм Ребровим. Виявилося, що співачка навіть присвятила футболістові кілька своїх пісень.