Камалія показала, як пройшла її вечірка з нагоди дня народження

Українська співачка Камалія нещодавно відзначила 44-річчя. З нагоди такої дати її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур влаштував для неї пишне свято. На вечірку були запрошені чимало відомих людей, як ректор і співак Михайло Поплавський, співачка Міла Нітіч, ​​а також музикант Віктор Павлик зі своєю вагітною дружиною. Яскравими кадрами Камалія поділилася у себе в Instagram.

Камалія. Фото: скріншот YouTube-відео
Камалія. Фото: скріншот YouTube-відео

Камалія і Мохаммад разом з 2003 року. Співачка ділилася вже історією, як практично через два місяці після знайомства чоловік привіз її в Пакистан нібито на весілля друга. Але виявилося, що на власну. З того часу пара разом, у них підростають дві дочки.

Про дітей вони довго мріяли й, нарешті, Камалія народила близнят, яких назвали Арабелла і Мірабелла. На вечірці дівчинки з чоловіком допомагали Камалії різати торт.

Вечірку з нагоди дня народження іменинниці влаштували не в її день народження, а пізніше. Проте чоловік вирішив порадувати свою дружину і влаштував справжній бенкет.

Але і Камалія приготувала сюрприз для своїх друзів, вона виконала нову пісню "Танцюю". На іменинниці на вечірці було дуже сміливе плаття бірюзового кольору. Волосся співачка залишила розпущеним і злегка завила в локони.

Камалія вирішила похвалитися перед шанувальниками, яку гучну вечірку їй влаштував щедрий чоловік і хто відвідав захід.

Із зірок українського шоу-бізнесу була співачка Аліна Гросу з Романом Полянським, з яким їй приписують роман. Співак Віктор Павлік прийшов на вечірку з вагітною дружиною Катериною. Також завітав на свято і Михайло Поплавський. Співачка Міла Нітіч позувала з букетом квітів на фото.

На одному з фото показано, як Камалія з чоловіком і доньками розрізають величезний торт. Співачка подякувала близьким і рідним за влаштоване свято. Вона додала, що дуже щаслива за можливість відзначити свій день народження, хоч і з запізненням.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Камалія похвалилася фото зі своєю мамою. Напередодні дня народження співачки жінка потрапила в неприємну історію, Камалії довелося понервувати.

Також ми писали, що телеведуча Лілія Ребрик поділилася зворушливими знімками з чоловіком.

Нагадуємо, що співачка Наташа Корольова стала відзначати свій день народження заздалегідь, поділившись яскравими фото з яхти.