Гарант захопив усіх українців відмінною фізичною формою

Президент нашої держави уважно стежить не тільки за станом справ країни, а й за своїм здоров'ям, зокрема, фізичною формою. Публікувати знімки та відео своїх занять у спортивному залі він почав ще до заняття головного поста в Україні, але продовжує робити це і до теперішнього часу. На одному з останніх знімків, опублікованих на сторінці гаранта в соціальній мережі Instagram, Володимир Зеленський показав, як займається спортом з ранку.

Владимир Зеленский. Фото: скриншот YouTube-видео
Владимир Зеленский. Фото: скриншот YouTube-видео

На фото український президент зображений в залитому сонячним світлом спортзалі. Позаду Зеленського видніється вікно і тренажер, а в руках у нього спортивний млинець. Гарант одягнений в темно-сірі шорти та темну майку і відображений саме в момент виконання фізичної вправи. Його обличчя зосереджене і видно, що Володимир серйозно ставиться до тренування і націлений на максимальний результат.

Крім того, в очі впадає і прекрасна фізична форма українського президента, і, не дивлячись на досить серйозний вік, він з легкістю дасть фору молодшим чоловікам. Безперечно, гарант приділяє чимало часу приведенню себе в відмінну фізичну форму і навряд чи пропускає тренування. У коментарі до публікації Володимир Зеленський написав: "У кожного свої "млинці" на сніданок!", і побажав усім підписникам хорошого дня.

У своїх коментарях фоловери наголосили на тому, як чудово виглядає президент і також побажали йому відмінного дня, додавши купу теплих слів і компліментів на його адресу. Серед коментаторів засвітився і Влад Яма, який також приєднався до загальної думки та написав, що гарант у відмінній формі.

Як писав портал Стіна, 20 травня Володимир Зеленский провів традиційну прес-конференцію, відповідаючи на питання журналістів.

Раніше Стіна інформувала, що Володимир Зеленський заявив, що до кінця 2021 року в Україні буде збільшено мінімальну заробітну плату і почнуться виплати для пенсіонерів 75+.

Нагадаємо, Володимир Зеленський звернувся до українців в день пам'яті депортації кримських татар з Криму в 1944 році.