Андрій Данилко, разом з Інною Білоконь відвідав цвинтар у Львові

Відомий артист Андрій Данилко, якого всі люблять за його сценічний образ Вєрки Сердючки, перед концертами у Львові відвідав три могили на одному з найзнаменитіших цвинтарів - Личаківському. Фото розмістив російський актор Стас Садальський у своєму Instagram.

Вєрка Сердючка. Фото: скріншот Youtube
Вєрка Сердючка. Фото: скріншот Youtube

У пості сказано, що за словами самого Данилка, артист завжди буваючи у Львові відвідує три могили: знаменитого режисера Романа Віктюка, композитора Володимира Івасюка та могилу Івана Франка.

На фото Данилко, з очима, повними скорботи, разом з "мамою Сердючки" Інною Білоконь, знаходиться біля могили Романа Віктюка, якого поховали у Львові, згідно із заповітом великого режисера.

Данилко зробив фото у своєму вже звичному одязі беззмінній чорній бейсболці та куртці, а Інну Білоконь і не впізнати поза образом - в чорних широких штанях, джинсовій куртці і молочного кольору кросівках. Андрій поклав руку на плече Інни, обійнявши.

Шанувальники відгукнулися, побачивши улюблену Сердючку, написавши безліч теплих слів в бік артиста.

Варто сказати, у квітні Данилко також відвідував могилу режисера. У Fаcebook журналіст Олег Вергеліс розмістив фото Данилка біля тієї ж могили.

Журналіст розповів, що Данилко зізнався, що буваючи у Львові завжди знаходить час, щоб відправитися на Личаківський і вшанувати пам'ять великого режисера. Данилко тісно спілкувався з Віктюком, і режисер його підтримував. За словами журналіста, Віктюк планував створити спільну постановку з Вєркою Сердючкою за Мольєром.

Андрій Данилко на могилі Віктюка. Фото: скріншот Facebook

Як писав портал Стіна, Андрій Данилко розповів несподівані подробиці зйомок "Орла і решки" в Іспанії.

Раніше Стіна інформувала, що Вєрка Сердючка виконала мрію артиста з "Квартал 95" Юрія Ткача, з'явившись на дні народженні артиста.

Нагадаємо, гумористка Вєрка Сердючка з'явилася перед українцями в несподівано новому стилі, сміливий образ сподобався публіці.