Стало відомо, через що літак Ryanair здійснив аварійну посадку в Німеччині

У мережі з'явилася інформація про те, що літак компанії Ryanair приземлився в Берліні 30 травня. При цьому варто відзначити, що посадка була аварійного характеру. Стало відомо, що змусило пілотів прийняти таке рішення, передає інформаційне видання Укрінформ.

Літак Ryanair. Фото: YouTube, скрін
Літак Ryanair. Фото: YouTube, скрін

Інформацію про інцидент підтвердили представники поліції Німеччини. Відзначається, що літак приземлився в берлінському аеропорту 30 травня приблизно о восьмій годині вечора. При цьому на борту, не рахуючи співробітників лайнера, було 160 осіб. Відомо, що цей літак летів з Дубліна (Ірландія) до Кракова (Польща). По суті, лайнер зупинився на півдорозі. Тепер правоохоронці розповіли, в чому була причина зупинки.

Як виявилося, попередньо фахівці отримали повідомлення про те, що на борту може бути закладена міна. Для безпеки пасажирів було прийнято рішення здійснити посадку в столиці Німеччини. Там пасажирів висадили, після чого - їх багаж перевіряли правоохоронці зі службовими собаками. Крім того, фахівці оглядали і сам салон літака.

Відомо, що про можливе мінування повідомили представники німецького Управління повітряним рухом. Після цього капітан борту прямував за інструкцією, і здійснив посадку в найближчому на той момент аеропорту. Фахівці також додали, що пасажири перебували в німецькому аеропорту близько семи годин. Весь цей час 160 людям залишалося тільки чекати. Вже після цього їх все ж відправили до Польщі, але вже на іншому, запасному літаку. При цьому правоохоронці підкреслили, що відразу ж не оприлюднили цю інформацію з оперативних міркувань.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Одесі пасажирський літак здійснив аварійну посадку. З'явилися перші деталі події.

Також повідомлялося, що Туреччина на тлі пандемії коронавируса змінила правила для туристів. Стало відомо, який документ потрібно буде заповнювати.

Крім того, в мережі з'явилися несподівані факти з історії будівництва аеропорту «Бориспіль». Стало відомо, що змінилося через десятиліття.