"Укрзалізниця" запускає два нові потяги

Залишаються лічені дні до початку літа, тому все більше українців вже планує свій відпочинок. Організувати подорож тепер буде легше, адже "Укрзалізниця" оголосила про запуск ще двох потягів до Азовського моря.

Потяг. Фото: скріншот Youtube-відео
Потяг. Фото: скріншот Youtube-відео

Пресслужба "Укрзалізниці" вказала, що обидва потяги йтимуть до Генічеська. Вони будуть відправлятися з різних міст та куточків України - Івано-Франківська, Дніпра та Кривого Рогу.

Вже 3 червня відправиться перший потяг № 204/190 по маршруту Кривий Ріг, Дніпро — Генічеськ. Вказується, що відправлення відбуватиметься по непарним числам місяця о 18:50. Пасажирів будуть провозити через такі міста, як Нікополь, Запоріжжя, Мелітополь та Новоолексіївка. Прибуття потягу буде о 03:40.

У зворотному напрямку потяг почне ходити з 6 червня. Відправлення з м. Генічеськ о 22:57, а прибуття на кінцеву зупинку - о 07:43.

Крім цього потягу, почне курсувати ще один по маршруту № 231/232 Івано-Франківськ-Генічеськ. Вперше він відправиться 5 червня та буде ходити по непарним дням. З Івано-Франківська відправлення о 14:42, а прибуття в Генічеськ о 17:50 на наступний день.

У зворотному напрямку потяг буде вже ходити по парним датам. Відправлення з Генічеську об 11:20, а час прибуття в Івано-Франківськ - 13:08 наступного дня.

Потяг буде проїжджати наступні міста - Новоолексіївка, Мелітополь, Запоріжжя, Дніпро, Козятин, Шепетівка та Львів.

Пресслужба вказала, що враховуючи початок літнього відпочинку компанія докладає зусиль для того, щоб зробити мандрівки українців більш зручними. Також "Укрзалізниця" нагадала, що потрібно з собою в потяг брати санітайзери та захисні маски.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що "Укрзалізниця" запускає потяг, який обєднає одразу три популярні туристичні маршрути. Мова йде про новий дизель-поїзд під назвою "Прикарпатський експрес".

Також ми писали, що в "Укрзалізниці" відреагували на новину, що з червня туалети у потягах стануть платними.

Нагадуємо, що Володимир Зеленський розповів про борги "Укрзалізниці". За його словами, компанія фактично на межі банкрутства. Однак він вважає, що є спосіб врятувати компанію.